Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да де, ама при всичко за което се сещам, ще има осезаема промяна в работата на двигателя. При мен такава няма!
    Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
    Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
    BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
      Да де, ама при всичко за което се сещам, ще има осезаема промяна в работата на двигателя. При мен такава няма!
      Не е задължително да има промяна
      Arena Coast Customs

Comment

• Въпросът разрешен - TPS! Едното краче е потънало навътре по неизвестни нам причини и не е работил. Сега вече всичко е наред и отново мога да раздавам цялата газ Или поне докато не ми свърши антифриза, понеже ми е прецакано май радиаторчето на парното
        BMW 328i

Comment

• здравеите тарся си смукателни траби за 1.6 99година моите цафнаха като маиска роза

Comment

• Един такъв въпрос: Има ли друг начин за източване на цялата течност от охладителната система, без да изхабя 10л дейонизирана вода, за да промивам? Стария ми антифриз е някакъв неизвестен, и не искам да имам от него в новия.
            BMW 328i

Comment

• И аз имам въпрос към колегите за следния размер джанта
              Цолаж 16
              Ширина 7.00
              Офсет 35.00
              Болтове, бр. 4
              Разстояние м/у
              болтовете, mm 100.00
              Ще стане ли за 146-цата ми ?
              Забелязах, че размера на главината не е посочен...

A passion for perfection --> ALFA ROMEO

Comment

• 4x100 ще стане с раздвижни болтове (ЗА и ПРОТИВ за тях има колкото искаш, но ти си решаваш)
                Централният отвор ако е над 58.1 се оправя с втулки. При ЕТ35 според мен няма да имаш проблеми, но все пак да каже някой с опит с 16-ките
                146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

• С ЕТ35 ще има доста добра стойка, но може да опират на по-големи неравности отзад в калниците ако колата е със заводските пружини. Аз отзад съм с гуми 205/50/16 и повече от 1 човек отзад не е препоръчително да се вози.
                  BMW 328i

Comment

• Тази сутрин пък друг филм...
                    Коланът ми блокира нещо, нито да го дръпна, нито да се прибере стои си на едно положение и тва е...сопол ли хвана и той покрай тоя студ нз
                    преди бях чел за пиропатрон или нещо от сорта, ама там проблема май беше,че не се прибира самостоятелно, докато сега и не отпуска самостоятелно!
                    Дайте някой съвет колеги

Comment

• Първоначално публикувано от BoB2 Покажи съобщение
                      Тази сутрин пък друг филм...
                      Коланът ми блокира нещо, нито да го дръпна, нито да се прибере стои си на едно положение и тва е...сопол ли хвана и той покрай тоя студ нз
                      преди бях чел за пиропатрон или нещо от сорта, ама там проблема май беше,че не се прибира самостоятелно, докато сега и не отпуска самостоятелно!
                      Дайте някой съвет колеги
                      Някой, някъде беше обяснявал нещо , че когато блокира така коланът, колата трябва да е на равно място (не под наклон), за да освободи някаква съчмичка.
                      146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

• Ами аз днес пробвах ама не стана...утре пак ще пробвам пък да видим кво ще излезе

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                          Един такъв въпрос: Има ли друг начин за източване на цялата течност от охладителната система, без да изхабя 10л дейонизирана вода, за да промивам? Стария ми антифриз е някакъв неизвестен, и не искам да имам от него в новия.
                          Промиваш с чешмяна и след това правиш процедурата с 5 литра дейонизирана примерно
                          Arena Coast Customs

Comment

И аз имам въпрос към колегите за следния размер джанта
                            Цолаж 16
                            Ширина 7.00
                            Офсет 35.00
                            Болтове, бр. 4
                            Разстояние м/у
                            болтовете, mm 100.00
                            Ще стане ли за 146-цата ми ?
                            Забелязах, че размера на главината не е посочен...
                            Би трябвало да нямаш проблеми аз съм със 8х17 ЕТ 35 и се събират,но съм обърнал вътрешния ръб на калника, това с гума 205/40 ......за по-голяма(висока) незнам вече
                            146 Turbo

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                              Промиваш с чешмяна и след това правиш процедурата с 5 литра дейонизирана примерно
                              Направено, сложих антифриз IGAT - доста го хвалят, а и все пак е G12+
                              BMW 328i

Comment

Тази сутрин пък друг филм...
                                Дайте някой съвет колеги
                                При мен веднъж беше блокирал колана по същия начин. Дърпах (присецвах) го известно време на място, нищо не стана. След това покарах малко и в един момент се оправи. Беше преди около година, пак зимата. Беше така блокирал, че можех да го закопчавам единствено без яке и беше доста кофти в студа. Но бързо се оправи, всичко беше в рамките на един ден, но чак на второто каране след като блокира се оправи.

Comment

Working...
                                X